Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНяма да помогне. Моят го миха миналата седмица с препарат, който разгражда мизерията, след това пароструйка, няма криви ламели. Термосондата, поставена във фронталната духалка (лявата) показа 8 градуса по Целзий. На 156-цата климатикът е слаб.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да, трябва му малко време докато охлади, но не мисля, че е толкова слаб, колкото го описвате. При мен лятото е много зле, хич не търпя жеги, но климатика на моята 156-ца се справя, даже на моменти ми става неприятно студено. Пълнен е преди 4 години.Last edited by Ivanov_; d.m.y г., 12:59.
Comment
-
Не знам на 156 климатика дали е същия като на ГТ, но на моята след презареждане на климатика и измиване отгоре отгоре на радитора, дори без да се разглабя нищо, климатика почна да работи много по добре (то и преди беше прилично). Миналата събота на вън като ми показваше 34 вътре почти ми беше станало студено.
Да се вметна и аз с един въпрос, моето ГТ е със нормални фарове. Може ли да се сложи ксенон без да се сменят фаровете изцяло, къде/кой може да го направи това и колко финанси?Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs
Comment
-
Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщениеНе знам на 156 климатика дали е същия като на ГТ, но на моята след презареждане на климатика и измиване отгоре отгоре на радитора, дори без да се разглабя нищо, климатика почна да работи много по добре (то и преди беше прилично). Миналата събота на вън като ми показваше 34 вътре почти ми беше станало студено.
Да се вметна и аз с един въпрос, моето ГТ е със нормални фарове. Може ли да се сложи ксенон без да се сменят фаровете изцяло, къде/кой може да го направи това и колко финанси?
Comment
-
Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщениеМислех че го имам в профила - София
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеА откъде си?))....а за мен, нали знаеш, че съм от Елин Пелин....
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
....ела да настинеш за пет минути като те вкарам у алфата на пусната клима...
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеДа, трябва му малко време докато охлади, но не мисля, че е толкова слаб, колкото го описвате. При мен лятото е много зле, хич не търпя жеги, но климатика на моята 156-ца се справя, даже на моменти ми става не приятно студено. Пълнен е преди 4 години.
п.п...зимата трябва да се пуска от време на време ....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеХм. нямам спомен. Виждали ли сме се? Я да го направим за да се попсуваме на живо и да видя как наистина ти е климата, че моят вентилатор нещо не ми харесва как върти...кажи къде да те открия....относно псуването, ако до там ти стига изразяването, може да си поиграем на думи, израснал съм на улицата....за вентилатора забрави, предпочитам да гледам как някоя мацка си върти задника...за автомобили познанията са ми елементарни
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНямаш грижи моето момче...кажи къде да те открия....относно псуването, ако до там ти стига изразяването, може да си поиграем на думи, израснал съм на улицата....за вентилатора забрави, предпочитам да гледам как някоя мацка си върти задника...за автомобили познанията са ми елементарни
До псуване няма да се стигне. И аз ги знам цветисти, ама от псуване файда няма. отдавна съм стигнал до извода, че акъл на глупак и селяндур не можеш да налееш (нямам предвид теб)
Comment
-
Първоначално публикувано от Kirilbalukchiev Покажи съобщениеАми температурата в купето не мърда над 90 градуса,но си мисля,че ако катализаторите са ми запушени,а те са,като единия бил на парчета,не знам така каза е бобо,си мисля защо да не вдига темпаратура в катализаторите много висока лятото и това да се отразява,а и аз съм от Петрич тук в наобяд е 38 39 градуса. сега съм я оставил при бобо,да видим кво ше направи иначе компа е изгорял....не знма къде да търся тоя проблем,надявам се бобо да го намери...те ГТ-тата попринцип развиват висок градус в главата но аз си го карам с маслото по каталог 10/60 и го предпадзва уж.иначе бобината направои си се стопява горе от към комутатора....Възможно е това което казваш ти,но то гори само 3та и 4та бобина..или само 3та.....навежда ме на мисълта че или са инжектори или е от катализаторите,просто няма какво друго да е,но ком па за да гори значи нещо го тормози или де да знам
---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:29 ----------
Всичко съм сменял свещи мещи...
Comment
Comment